Onze organisatie

Het CIBG is een uitvoeringsorganisatie en valt onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. We werken vanuit twee vestigingen in Den Haag en Heerlen.

Aansturing

Wat doen we?

Wij zijn het CIBG, uitvoeringsorganisatie van het ministerie van VWS. We bieden burgers, professionals en organisaties transparante en betrouwbare data en informatie in zorg en welzijn. We geven inzicht in: wie is wie, wie kan wat en wie mag wat? Onder andere via registers en knooppunten. Organisaties, mensen en soms zelfs de gezondheid van mensen zijn hiervan afhankelijk.

Wij bieden opdrachtgevers - in samenwerking met onze partners - integrale dienstverlening. Dat betekent dat we niet alleen een beleidsvraag in een uitvoeringsproject vertalen, maar daarbij ook juridisch advies en communicatieadvies leveren, het klantcontact verzorgen en de ervaringen en vragen van onze klanten analyseren en delen met onze opdrachtgevers.

Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Zij vervullen een cruciale rol in onze dienstverlening naar opdrachtgevers en gebruikers. Het CIBG zorgt voor een uitdagende, plezierige en gezonde werkomgeving, met een afwisselend werkpakket en ruimte voor groei.