CIBG
Dienst voor registers

Met het openbaar vervoer

De Hoftoren ligt tegenover Den Haag Centraal Station.

Voor actuele reisinformatie kunt u terecht op de volgende websites:

Tram

De volgende trams stoppen op Den Haag CS:
2, 3, 6, 9, 10, 15, 16, 17.

Bus

De volgende bussen stoppen op Den Haag CS:
5, 18, 22, 24, 28, 42, 43, 44, 45, 90, 91, 95, 134, 380, 382, 491

Trein

Met de trein vanuit of via:
Rotterdam CS: vier maal per uur een directe verbinding naar Den Haag CS
Utrecht CS : vier maal per uur een directe verbinding naar Den Haag CS
Amsterdam CS: twee maal per uur een directe verbinding naar Den Haag CS en twee maal per uur een verbinding naar Den Haag CS met één keer overstappen op Leiden CS
Zoetermeer: vier maal per uur een directe verbinding met Den Haag CS

Met de auto

Vanaf de A4 (Amsterdam), A12 (Utrecht) of A13 (Rotterdam): volg de borden Den Haag tot het einde van de Utrechtsebaan. Geen afslagen nemen, gewoon rechtdoor rijden. Bij de verkeerslichten linksaf de Zuid-Hollandlaan in. Bij de volgende verkeerslichten nogmaals linksaf, de Koningskade op. Na 350 meter rechtsaf de Korte Voorhout in en direct na 30 meter linksaf de Prinsessegracht in. U ziet dan al De Hoftoren liggen. Rechtdoor, de Herengracht oversteken, de Zwarteweg in. Over het bruggetje links is de parkeergarage van het ministerie van OCW. Meld u via de intercom.
Vanaf de N44 (Amsterdam): volg de borden Den Haag Centrum. Op de Zuid-Hollandlaan na de verkeerslichten linksaf de Koningskade op. Na 350 meter rechtsaf de Korte Voorhout in en direct na 30 meter linksaf de Prinsessegracht in. U ziet dan al De Hoftoren liggen. Rechtdoor, de Herengracht oversteken, de Zwarteweg in. Over het bruggetje links is de parkeergarage van het ministerie van OCW. Meld u via de intercom.

Parkeren

Het CIBG heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen. Door dit beperkte aantal is vrij parkeren niet mogelijk. Bezoekers moeten zich tenminste 1 dag tevoren bij het CIBG aanmelden om een parkeerplaats te reserveren.

Overige contactmogelijkheden