Klant geeft 8+ voor Regeling Gratis VOG

De Regeling Gratis VOG is bedoeld voor vrijwilligersorganisaties (in de sport, kerken e.d.) die werken met kwetsbare mensen. Zij kunnen in aanmerking komen voor gratis Verklaringen Omtrent Gedrag voor hun vrijwiligers. Doel van de Regeling is ongewenste gedragingen door vrijwilligers te voorkomen door een gedragen integriteits- en preventiebeleid bij de organisaties.

Het CIBG beoordeelt de aanvragen voor de Regeling.

In het eerste kwartaal van 2020 hebben we een klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren naar de uitvoering van de Regeling. Tevens is de gehele klantreis nu goed in kaart gebracht. De klant geeft het aanvraagproces voor de gratis VOG gemiddeld het rapportcijfer 8+. Uit het onderzoek komen aanbevelingen die we gebruiken om het werkproces en de communicatie met de klant te optimaliseren. Bij het bouwen van de nieuwe website gratisvog.nl kunnen we deze direct toepassen. De nieuwe website gaat deze zomer live.