Jubileummagazine CIBG 25 jaar

Het CIBG staat vooral bekend als partij die, op het gebied van zorg en welzijn, inzicht en toegang biedt in transparante en betrouwbare zorgdata. Minder zichtbaar is dat achter dit zakelijke gezicht 400 betrokken mensen schuilgaan die iedere dag opnieuw klaarstaan om veilige oplossingen te bedenken voor maatschappelijk relevante kwesties. Zo gebruiksvriendelijk mogelijk, of het nu gaat om registers, vergunningsaanvragen of technische tools. Dát is de reden waarom we bestaan.

Wil je meer weten, lees dan ons jubileummagazine. Het magazine laat het DNA van onze organisatie zien: wie we zijn, wat we doen en waarom. Maar het geeft ook inzicht in de afwegingen die we op dagelijkse basis maken, zodat we samen met jullie ons werk voor de maatschappij zo goed mogelijk kunnen doen.