Meryem El-Bouyahyaoui nieuwe directeur Informatiemanagement/CIO bij CIBG

Per 1 december 2021 is Meryem El-Bouyahyaoui begonnen als directeur Informatiemanagement/CIO.

Meryem studeerde Informatie- en communicatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast studeerde zij bedrijfskundige informatica, bestuurlijke vakken en is uiteindelijk afgestudeerd op Nieuwe Media en Digitale Cultuur. Meryem vervulde tal van IT-rollen, zowel in de commerciƫle wereld als bij non-profit organisaties. Meryem wil IT inzetten om de wereld steeds iets beter te maken. Bij het CIBG is haar doel, om bij te dragen aan het verbeteren van de gezondheidsketen.

Meryem volgt Britt van den Berg die haar loopbaan voortzet bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB).

Meryem El-Bouyahyaoui
Meryem El-Bouyahyaoui, directeur Informatiemanagement/CIO bij het CIBG