CIBG als werkgever in de schijnwerpers

Het takenpakket van het CIBG groeit. Dat betekent ook dat de organisatie op zoek is naar medewerkers, met name op ICT-gebied. Het CIBG is een interessante organisatie om te werken en biedt professionals veel mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Helaas geniet het CIBG als werkgever weinig bekendheid. Hoog tijd dus ons als techorganisatie en werkgever in de schijnwerpers te zetten. Wie kunnen beter aan potentiële nieuwe collega’s uitleggen wat het werk bij het CIBG inhoudt, en wat het zo mooi maakt, dan onze eigen mensen?

De komende periode worden via het platform Linkedin regelmatig bijdragen gedeeld waarin verschillende collega’s vertellen over het werk. Op deze website is een overzicht van deze posts te vinden: Verhalen uit de praktijk. De verhalen van onze medewerkers vormen een zichtbaar onderdeel van de verschillende activiteiten die worden uitgerold met als doel, meer professionals te interesseren voor een loopbaan binnen onze organisatie.

Beeld: ©CIBG