Ik werk aan actuele en maatschappelijke onderwerpen

Lisanne Farla werkt sinds 2015 als ontwikkelaar in één van de Beheerteams die het CIBG rijk is. Zij is via Netcompany ingehuurd op basis van resultaatverplichting bij het CIBG. Ingehuurde teams worden beoordeeld op het resultaat dat zij opleveren, en niet alleen op het feit dat ze aan het werk zijn. 

We ontwikkelen samen de systemen voor verschillende registers zoals het Landelijk Implantatenregister (LIR) en het platform voor Donorgegevens Kunstmatige Bevruchting. Kortom, je werkt hier echt aan actuele en maatschappelijke onderwerpen.

Lisanne Farla werkt als Ontwikkelaar in één van de Beheerteams
Beeld: ©CIBG

Aan de slag met de nieuwste technieken

Als gedetacheerd ICT’er met een achtergrond in HBO Informatica, profiteert Lisanne van het beste van twee werelden: “Bij Netcompany heb ik het erg naar mijn zin. Het CIBG biedt mij een fijne dagelijkse werkomgeving. Het is laagdrempelige transparante organisatie waar je iedereen kunt aanspreken als je een vraag hebt. De samenwerking is goed en het werk afwisselend. We werken nog met wat oude technieken, maar ook nieuwe technieken als .NET 6 en de laatste versies van Angular komen hier voorbij. Door de innovatieve insteek is het CIBG ook technisch gezien een mooie organisatie om voor te werken.”

Is het CIBG na zoveel jaren nog een uitdagende werkomgeving?

Zeker! Het is een interessante en prettige opdrachtgever. Diverse collega’s uit mijn Beheerteam zijn ook via Netcompany ingehuurd.

Wat voor professionals passen binnen het CIBG?

“Je moet analytisch sterk zijn. Belangrijk is dat je kunt en wilt meedenken. Dat doe je niet voor niets. Heb je goede suggesties, dan gebeurt er binnen het CIBG daadwerkelijk iets mee. Doordat je binnen het CIBG al snel verantwoordelijkheid krijgt, is het een ideale omgeving om te leren en om jezelf te ontwikkelen.”

Wat kan het CIBG jou bieden?

Het CIBG heeft uiteenlopende vacatures.

Meer lezen?

Bekijk ook de verhalen van andere CIBG medewerkers.