Vacatures bij het CIBG

Als uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport biedt het CIBG transparante en betrouwbare data en informatie in met name de sectoren zorg en welzijn. Wie is wie, wie kan wat en wie mag wat? Organisaties, mensen en soms zelfs de gezondheid van mensen zijn hiervan afhankelijk. 

Kortom, ons werk heeft een flinke maatschappelijke impact. Spreekt dat jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bekijk onze vacatures.

Neem ook een kijkje op onze organisatiepagina op de website Werken voor Nederland.

Werken voor het CIBG is werken voor Nederland

Wat vind jij bij ons?

Onze medewerkers vervullen een cruciale rol in onze dienstverlening naar opdrachtgevers en gebruikers. Het CIBG zorgt voor een uitdagende, plezierige en gezonde werkomgeving, met een afwisselend werkpakket en ruimte voor groei.

Inclusieve cultuur

Het CIBG wil nog diverser worden en zet daarom in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren immers beter. Verschillende achtergronden en inzichten vergroten de denkkracht en handelingsperspectieven van het CIBG waardoor we optimaal aansluiten bij de behoeften uit de samenleving. Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hoe oud je bent en van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw drive. We streven naar een inclusief en divers team zowel wat betreft (culturele) achtergrond als persoonlijke opvattingen en levensstijl.

Spreekt dit jou aan? Bekijk dan onze vacatures.